Razuieste aici
█████████
cu o surubelnita si castigi un monitor nou…
🙂
19 feb.
Posted februarie 19, 2009 by Adrian Niculescu (al2lea) in Bancuri, Doamne feri..., Nostime. Tagged: castiguri, monitor, oferta. 9 comentarii
al2lea la Pălinca de ZETEA… sau ar… | |
Topala la Pălinca de ZETEA… sau ar… | |
MATA la Catren de toamna | |
loredana la Catren de toamna | |
Sergiu la Catren de toamna |
Posted by radu on februarie 19, 2009 at 2:17 pm
pot sa trec pe la tine? cand sa razuiesc mi s-a busit pisiu’. 😛
Posted by al2lea on februarie 19, 2009 at 2:51 pm
Nu, nu… nu mai am nici unul de rezerva!
🙂
Posted by Satmareanca on februarie 19, 2009 at 4:28 pm
😆 Cine dă monitorul? Vezi că ne dai idei 😛
Posted by Sfarsit on februarie 19, 2009 at 4:41 pm
salut. frumos site ai, dar daca vrei sa ai mai mult trafic sau page rank poti sa iti inscrii siteul gratis la mine in director
http://classdir.ro/submit.php
Bafta in continuare
Posted by tismanarublog on februarie 19, 2009 at 7:24 pm
O gluma este un lucru foarte serios 🙂
http://www.tismanaru.blogspot.com
Posted by Trexel on februarie 19, 2009 at 8:18 pm
faina faza 🙂 da prefer sa razuiesc pe bordo daca nu primesc reteta
ca deja am mai dat un rateu acu seara 🙂
Posted by al2lea on februarie 19, 2009 at 9:04 pm
Ma gandesc la familia ta si stiindu-te perseverent in greseli, ma gandesc sa nu mai prelungesc agonia si sa-ti dezvalui „secretele bucatariei” 🙂 adica, iata cum se face paine buna:
Eu am masina Alaska.
Masina are o masura cu doua capete: o lingurita si o lingura (o masura mare si una mica). Mai are un pahar gradat.
Pentru o paine de 1 Kg faci asa:
Asezi cuva pe masa, pui paleta in ea neaparat… 🙂
Apoi pui 150 ml apa calduta, 1/2 Kg faina Boromir 650 (in pachet verzui-albastrui).
La mijlocul gramezii de faina faci o adancitura si pui cu grija acolo cu lingurita mica 1 masura si 1/2 de drojdie uscata Dr. Oetker (ca tot iti plac tie doctorii). Ai grija sa nu o raspandesti peste tot ca altfel nu mai creste. Sa o pui strict numai in adancitura formata. Apoi, pui o masura si jumatate de sare (tot cu lingurita mica) dar pe margine, nu cumva sa se intalneasca sarea cu drojdia. Pui o lingura (masura mare) de zahar, tot inspre exterior, si apoi 2 masuri mari de ulei de masline. In afara de drojdie, care o pun, cum am zis, la mijloc, restul ingredientelor le pun inspre exterior.
Vezi sa respecti strict cantitatile, inclusiv faina sa o cantaresti.
Asezi cuva in aparat, inchizi capacul si alegi programul. La mine e programul 2, pentru paine frantuzeasca si dureaza 3 ore si 50 de minute. Aparatul pastreaza painea calda inca o ora dupa ce se incheie procesul de coacere. E bine sa o scoti in acest interval (painea) si sa o acoperi cu un prosop (tot painea) 🙂
Cam asa, vecine… sper sa-ti iasa painea de data asta si mai sper ca nici nu vei mai dai rateuri… 🙂 🙂
De-asculti de mine, faci cum crezi…
Posted by pamflezistul on februarie 23, 2009 at 8:14 pm
Am razuit! Iti scriu de pe celalalt calculator acum. De pe laptop. Scria „castigator”! Astept cu nerabdare noul monitor!!!
Posted by al2lea on februarie 23, 2009 at 8:23 pm
Asteapta…
🙂