Oferta de primavara

Razuieste aici

█████████

cu o surubelnita si castigi un monitor nou…

🙂

9 responses to this post.

  1. pot sa trec pe la tine? cand sa razuiesc mi s-a busit pisiu’. 😛

    Răspunde

  2. Nu, nu… nu mai am nici unul de rezerva!
    🙂

    Răspunde

  3. 😆 Cine dă monitorul? Vezi că ne dai idei 😛

    Răspunde

  4. salut. frumos site ai, dar daca vrei sa ai mai mult trafic sau page rank poti sa iti inscrii siteul gratis la mine in director
    http://classdir.ro/submit.php
    Bafta in continuare

    Răspunde

  5. Posted by tismanarublog on februarie 19, 2009 at 7:24 pm

    O gluma este un lucru foarte serios 🙂
    http://www.tismanaru.blogspot.com

    Răspunde

  6. faina faza 🙂 da prefer sa razuiesc pe bordo daca nu primesc reteta
    ca deja am mai dat un rateu acu seara 🙂

    Răspunde

  7. Ma gandesc la familia ta si stiindu-te perseverent in greseli, ma gandesc sa nu mai prelungesc agonia si sa-ti dezvalui „secretele bucatariei” 🙂 adica, iata cum se face paine buna:
    Eu am masina Alaska.
    Masina are o masura cu doua capete: o lingurita si o lingura (o masura mare si una mica). Mai are un pahar gradat.
    Pentru o paine de 1 Kg faci asa:
    Asezi cuva pe masa, pui paleta in ea neaparat… 🙂
    Apoi pui 150 ml apa calduta, 1/2 Kg faina Boromir 650 (in pachet verzui-albastrui).
    La mijlocul gramezii de faina faci o adancitura si pui cu grija acolo cu lingurita mica 1 masura si 1/2 de drojdie uscata Dr. Oetker (ca tot iti plac tie doctorii). Ai grija sa nu o raspandesti peste tot ca altfel nu mai creste. Sa o pui strict numai in adancitura formata. Apoi, pui o masura si jumatate de sare (tot cu lingurita mica) dar pe margine, nu cumva sa se intalneasca sarea cu drojdia. Pui o lingura (masura mare) de zahar, tot inspre exterior, si apoi 2 masuri mari de ulei de masline. In afara de drojdie, care o pun, cum am zis, la mijloc, restul ingredientelor le pun inspre exterior.
    Vezi sa respecti strict cantitatile, inclusiv faina sa o cantaresti.
    Asezi cuva in aparat, inchizi capacul si alegi programul. La mine e programul 2, pentru paine frantuzeasca si dureaza 3 ore si 50 de minute. Aparatul pastreaza painea calda inca o ora dupa ce se incheie procesul de coacere. E bine sa o scoti in acest interval (painea) si sa o acoperi cu un prosop (tot painea) 🙂
    Cam asa, vecine… sper sa-ti iasa painea de data asta si mai sper ca nici nu vei mai dai rateuri… 🙂 🙂
    De-asculti de mine, faci cum crezi…

    Răspunde

  8. Am razuit! Iti scriu de pe celalalt calculator acum. De pe laptop. Scria „castigator”! Astept cu nerabdare noul monitor!!!

    Răspunde

  9. Asteapta…
    🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: