Poveste cu final… neasteptat!

Un sofer de autobuz a mers ca de obicei la serviciu si-a pornit bus-ul si a plecat pe traseu. Nimic deosebit la primele cateva statii: cativa oameni care-au urcat, cativa care-au coborat, cam atat… La urmatoarea statie, insa, un tip urias a urcat in bus. Avea cam in jur de 2 m, vreo 130 de kg si o constitutie de luptator categoria grea… S-a uitat spre sofer si a zis:
„Big John nu plateste!” Apoi s-a asezat.
Soferul nostru avea cam 1,60 m, era pirpiriu si bland… Asa ca nu s-a certat cu Big John, dar nu i-a convenit chestia asta deloc. Urmatoarea zi se intampla acelasi lucru Big John a urcat iar in bus, a spus ca nu plateste si s-a asezat. Urmatoarea zi la fel… in urmatoarele, la fel…Pana cand soferul n-a mai rezistat, deja avea insomnii din cauza lui Big John care-si batea joc de el. Asa ca a inceput sa ia lectii de body-building, karate, judo…. Dupa cateva luni, deja era foarte puternic. Dar cel mai important era ca devenise foarte increzator. Asa ca, intr-o buna zi, cand Big John urca si spuse „Big John nu plateste!”, soferul se ridica, ii arunca o privire taioasa si racni:
„Si de ce nu, ma rog?”
Uriasul il privi uimit si raspunse:
„Big John are abonament !”.

uriasi_pe_strada_1219184029

Morala:
ASIGURA-TE CA EXISTA CU ADEVARAT O PROBLEMA INAINTE DE A FACE EFORTURI URIASE SPRE A O REZOLVA !

6 responses to this post.

 1. =)) buna gluma dar si morala 😀
  weekend placut!

  Răspunde

 2. Folosul, aş spune că-i pe măsura eforturilor, dacă e să privim dinspre partea asta, a folosului… imanent. Cui nu i-ar face bine câta mişcare, o alimentaţie potrivită, başca încrederea care, la o adică, ar fi sporit puterea fizică… Bine jucat, Big John! Atenţie, şoferi!…

  Răspunde

 3. @Radu,
  asa e! mersi , la fel.
  @Ioane,
  ce sa zic, suntem tentati sa vedem probleme acolo unde nu sunt. Se pare ca ne-am „defectat” in ultima vreme si ne complicam viata inutil. Cat despre soferul asta, putea trai bine si fara sa invete Kung-Fu… 🙂 lasand la o parte miscarea, care e sanatate curata. De-aia ne miscam si noi de la frigider in pat si inapoi…
  🙂

  Răspunde

 4. Posted by Adrian SM on mai 17, 2009 at 8:49 am

  De aia practicam si halbere.. 🙂

  Răspunde

 5. Posted by primadona25 on mai 18, 2009 at 4:48 pm

  Sa analizam: probabil in copilarie soferul a suferit o trauma si de atunci are un complex de inferioritate in ceea ce priveste fizicul sau. In sfarsit a considerat ca poate scapa de acest complex si uite ca s-a mai ales cu unul. Nu numai cu fizicul e o problema ci si cu QI. Acum trebuie sa astepte o alta ocazie sa poata scapa si de complexul acesta. Sau nu? E! Ma jucam si eu!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: