Prinsea sau Leapsa… that is the question…

Toata lumea ii zice „Leapsa”. Eu stiu din copilarie ca jucam „Prinsea”. Adica jocul in care un copil fugea dupa altii si incerca sa-l prinda.  Sau macar sa-l atinga. Adica era vorba de un „alergator” si mai multi „alergati”. Pentru ca tu „alergat” sa nu devi „alergator” trebuia sa nu te lasi prins sau atins. Pentru asta s-au inventat diferite variante ale jocului: „Prinsea pe starcite” sau „Prinsea pe ouate” (adica cel alergat trebuia sa se „starceasca” (aseze) ca si cum s-ar oua daca exista pericolul sa fie atins de alergator), „Prinsea pe cocotate” (adica cel alergat trebuia neaparat sa se cocoate pe gard, pom, bolovan sau orice obiect care era mai sus decat nivelul solului), sau „Prinsea pe animale” (cand trebuia sa rostesti repede un nume de animal, mereu altul daca erai de mai multe ori in pericol). Acum realizez ca Leapsa e tot un fel de prinsea, adica dupa ce o primesti, trebuie sa o dai la altul… Asa ca ma grabesc sa onorez leapsa primita de la Maminineta:

,,cele mai bune condeie din on-line-ul românesc. Care sunt cei mai buni “creatori de conţinut” original (dincolo de marketing, pricepere tehnică, influenţă etc). Talent la taste, aşadar.”

Mami, tu esti una din preferatele mele. Te nominalizez desi am primit leapsa de la tine. Stilul tau ma inspira sa-ti raspund in versuri sau mai nou, sa scriu si eu cate o poezie. Apoi Nea  Costache care stie sa povesteasca povesti inspirate din viata de la tara, cu un grai neaos oltenesc.  Apoi Alin, care e Pamflezistul si care ma bine-dispune de cate ori ii citesc creatiile. Si scrie pamflete din ce in ce mai bune. Weiter so, Alin! Nenea Iancu, cu poeziile si proza lui gastronomica minunata. Am invatat multe secrete ale bucatariei de la tine, nene Iancule. Nu am s-o uit nici pe Mirela, care ne imbata cu parfumurile franzuzesti si nu numai, dar nici pe Trexel „sa mori tu”, vecinul meu scump la vedere. Pe Satmareanca nu o nominalizez. Uite asa! Ca nu prea mai scrie ca e ocupata sa dea mana cu persoane importante… nu spun nume. 🙂  Vania, este la fel de aproape de sufletul meu ca si Nea Costache. Scrierile lui ma bucura de fiecare data, desi sunt cam puturos la comentarii… Deci „Prinsea” merge mai departe si sa nu incercati sa va starciti sau sa va cocotati sau sa-mi ziceti in vreun fel, ca nu am nici coarne, nici nu mormai nici nu arat ca alte animale…

Sunt numai eu, cu cel de-al2lea blog al meu…

17 responses to this post.

 1. Aha, deci de aceea te numesti al2lea! Credeam ca esti al doilea deoarece primadonna e PRIMA (DONA)! Si t, fiind in „umbra” frumoasei primadona, ramai…mereu..al 2 lea! Iti dai seama cam pe unde am ajuns sa speculez!
  Oricum, multumesc frumos pentru nominalizare, o sa ma laud la comnentarii, punand linkul. O seara fumoasa!

  Răspunde

 2. domne io n-am mai „scris” ceva pe blog de multa vreme. abureala de umplutura, recunosc, ma seaca. da parca nu mai am timp. un s-o fi dus timpu?
  cre ca asta inseamna ca nu-mi mai dedic timp. uici bai da uei sacs!

  Răspunde

 3. Am remarcat absenţa comentariilor…

  Răspunde

 4. Io l-as pune si pa rabbi Moshe Mordechai…

  Răspunde

 5. Am nevoie de reclamă, sufletul comerțului! Poate mai trimiți pe la mine!
  http://mirelapete.dexign.ro/2009/11/galerie-de-arta-cu-vanzare-online/
  Mulțumesc, o noapte frumoasă!

  Răspunde

 6. Mulţumesc pentru nominalizare.

  Răspunde

 7. Multumesc pentru nominalizare prietene dar… am mai primit aceasta leapsa! Si mie mi-a fost destul de greu sa numesc cele cateva condeie deoarece absolut toti cei din blogrollul meu sunt deosebiti!

  Răspunde

 8. M-am grabit sa trimit fara a-ti ura o duminica placuta alaturi de cei dragi dar considera ca am facut-o acum! Toate cele bune!

  Răspunde

 9. Merci de nominalizare boierule! Eu n-o sa raspund printr-un post la leapsa, ca nu am cum. Pe cei din blogroll ii citesc pe toti si n-as vrea sa fac diferentieri. Oricum, daca nu esti primul, sigur esti al2lea. 😀 … Dar culmea, esti chiar primul.

  Răspunde

 10. Ma faci sa rosesc… ca un Crin foarte fin. La multi ani Primadonei si lui Mihai, juniorului.

  Răspunde

 11. 🙂 🙂 🙂

  Ia te uita cum ne facem noi unul pe altul sa rosim…

  🙂 🙂 🙂

  Răspunde

 12. Mersi de urari!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: