Şi dacă!

Şi dacă se îmbolnaveşte Primadona… nu ştiu ce le fac ăstora care ar trebui să dea bani pentru sănătate! Le fac… le fac mustăţi pe Bannerele electorale, fir-ar mama lor a dracului! În toamna asta, de la începutul sezonului rece, Spitalul Judeţean II, adică fostul Municipal, nu are încălzire. Primadona e de gardă azi şi e îngheţată bocnă. Îi îngheaţă mâinile pe instrumente.

mon52

Din vară se vorbeşte de înlocuirea cazanului, dar banii nu sunt, numai în buzunarele celor care fac campanie electorală. Băse are Bannere cat blocul, din care ne priveşte „ocrotitor” cum trăim bine! Aşa ceva nu poate fi adevărat! Stau bolnavii în pat cu pătura peste cap.  Cum e posibil, să se întâmple aşa ceva?

Cine trebuia să aloce banii şi nu a făcut-o? Ce zice Consiliul Judeţean şi Primarul de treaba asta? 

Cui îi pasă că medicii se îmbolnăvesc în spital? Cui îi pasă de bolnavii care dârdâie sub pătură? Cui, domnule Primar? Puteţi dormi noaptea ştiind că într-unul din spitalele municipiului pe care îl conduceţi bolnavii suferă, pe lângă boală şi de frig?  Cum ar fi domnule Primar să fiţi operat în gardă de un medic cu mâinile ca de gheaţă tremurând şi el şi dumneavoastră de frig?

Acuma, în afară de medicamente, trebuie să-şi aducă bolnavul şi calorifer electric ca să nu-i stea inima. Mai ales la Cardiologie. Ca să nu mai vorbim şi de secţiile chirurgicale din spital.

De-amar! Halal să vă fie domnilor conducători!

6 responses to this post.

 1. Dacă n-ai primit-o încă:
  Leapșă ”gastromomică” (primită de la Belle de Jour):
  “1. care e madlena domniei voastre?
  2. dar baubaul din farfurie?
  ”http://mirelapete.dexign.ro/2009/10/madlena-%C8%99i-bau-bau-ul-din-farfurie/
  Duminică plăcută!

  Răspunde

 2. Nici beteag nu-i bine, nici sa traiesti nu-i bine, nici sa mori nu-i bine… Da cum mama dracului e bine??
  Doamne fereste sa se imbolnaveasca doamna…

  Răspunde

 3. Da bine ca avem fântâna arteziana la palatul administrtiv… 🙂

  Răspunde

 4. Când Preşedintele veghează, ne mai putem gândi la frig?…

  Răspunde

 5. Din pacate, suntem natia care nu are nevoie de „presedinte”, are nevoie de „tatuci’, altfel nu vad cum au putut unii sa-l voteze pe tatucu’ iliescu atunci, sau feseneul si alti nomenclaturisti comunisti, imediat dupa revolutie…si tara era ok atunci, aveam de unde sa ne indatoram, puteau unii sa deschida afaceri fara impozit si fara autorizatie chiar…tatuci…ptiuuuuuu!
  Nu gasesti nimic compensat in farmacii, azi vara am platit 5 milionae pe un RMN obligatoriu, ca am avut trimitere de musai…azi am luat medicamente cu banii jos… bine ca platim cas-uri si asigurari. Tara lu tatucu nu-stiu-care…Eu, una, am ajuns la concluzia ca nu mai am cu cine sa votez, m-as vota pe mine, da’ nu-mi place politica, pentru ca-s fraiera de cinstite.Dar ma las de asta cu cinstea! O zi mai buna!

  Răspunde

 6. Ce sa faci, pacat ca 40% din satmareni l-au ales pe polgarmesterul :))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: